cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Buzau > Nehoiu > Pensiunea Roza
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Roza  Categorie


pensiunea Roza, nehoiu pensiunea Roza pensiunea Roza
pensiunea Roza pensiunea Roza
Localizare
Nehoiu, Buzau
 
Camere
Pensiunea ROZA este o constructie noua realizata cu sprijin financiar de la fondurile europene , este.clasificata 3 stele de ministrerul turismului din Romania ,formata din 18 camere double si un apartament dotate cu: baie proprie,balcon, pat dublu, TV, casetofon cu mp3, cablu de acces la internet(ip fix) si wirellis ,minibar,ce poate deservii un numar de 38-40 persoane

Pensiunea are restaurant cu bucatarie proprie si 1 living -room. Pensiunea este situata pe DN 10 la jumatea distantei dintre Buzau si Brasov intr-un peisaj frumos, pitoresc ,de la poalele Muntilor Carpati de Curbura. De la balcoane puteti admira frumosul peisaj montan ,fara sa conteze anotimpul.

Obiective turistice: Lacul si Hidrocentrala Siriu ,varful Penteleu unde vara se pot organiza drumetii,Facul viu de la Lopatari, Tabara de sculptura de la Magura ,Cascada Pruncea (de pe paraul Casoca), Muzeul de Chihlimbar si Biserica din piatra de la Colti,Vulcanii noroiosi de la Berca, Manastirile Ciolanu, Ratesti si Carnu. Ne puteti gasi : Pensiunea Roza - D.N 10 ,Oras Nehoiu, judetul Buzau,cod 125100.


Tarife
Pretul unei camere DBL in regim singal este de 75 lei/cam/noapte,iar in regim de DBL(2 PERSOANE) este de 80lei/cam/noapte.In acest pret micul dejun nu este inclusEl se asgura contra cost in restaurantul nostru in functie de ce se consuma in urma comenzii date.

Conditii
conditiile sunt excelente si le puteti vizualiza pe siteul pensiunii www.pensiunearoza.ro sau in trecere pe la noi
Pozitionare

Pensiunea Roza este amplasata pe Drumul National 10 (DN 10 ) la jumatatea distantei dintre localitatile Buzau si Brasov intr-un cadru pitoresc de la poalele Carpatilor de Curbura.

De la balcoanele pensiunii se poate admira un frumos peisaj de munte indiferent de anotimp. In apropierea ei se gasesc numeroase obiective turistice: lacul si hidrocentrala Siriu, cascada Pruncea de pe paraul Casoca, varful Penteleu unde pe perioada de vara se pot organiza drumetii, Facul viu de la Lopatari, Muzeul de chihlimbar si Biserica din piatra de la Colti, vulcanii noroiosi de la Berca, tabara de sculptura de la Magura, Manastirile Ciolanu, Ratesti si Carnu, etc.

Contact
Pensiunea Roza
125 100 oras Nehoiu, DN 10, jud Buzau

tel/ fax +40-238-554 100
mobil: 0744.917.414 / 0744.687.407
e-mail: maneaflorin63@yahoo.com roxana_izabela@yahoo.com
www.pensiunearoza.ro
www.pensiunearoza.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Roza

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!