cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Cluj > Cluj-Napoca > Pensiunea Casa Boca
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Casa Boca  Categorie


Localizare
Cluj-Napoca, Cluj
 
Camere
Pensiunea dispune de 17 camere ce pot fi inchiriate in regim single sau double si care totalizeaza 35 de locuri de cazare.Tarife
Single: 110 lei
Double:130 lei
Triple:170 lei
Pret mic dejun: 15 lei/persoana

Conditii
  Pensiunea Casa Boca este o unitate de cazare ce pune la dispozitia turistilor cele 17 camere dotate cu: grup sanitar propriu, televizor cu plasma, internet wireless, balcon si incalzire centrala.

  Facilitati:
- parcare supravegheata
- plata cu cardul
- terasa
- living
- sala de mese
- internet wireless
- fax la dispozitia turistilor
- TV in living
- fier de calcat
- uscator de par

  Pensiunea Casa Boca se adreseaza tuturor persoanelor care vin in orasul Cluj-Napoca care au nevoie de o sedere relaxanta si linistita, la aproximativ 10 minute distanta de centrul cultural si istoric al orasului.
Pozitionare
  Pensiunea Casa Boca, clasificata pensiune de 3 stele, ofera cazare in Cluj Napoca la doar 10 minute de centrul orasului fiind aproape de Polus Center, baza sportiva Unirea, Kaufland Manastur, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.

Pensiunea Casa Boca este situata pe una dintre principalele artere care strabat orasul Cluj, la 5 minute distanta de intrarea dinspre Ungaria, Oradea si 10 minute distanta de la intrarea Bucuresti, Brasov, Targul Mures, Turda.

Va punem la dispozitie 35 de locuri de cazare in 17 camere confortabile dotate cu grup sanitar propriu, televizoare LCD, dimineti cu mic dejun bogat si delicios, numeroase facilitati, internet wireless si parcare pazita gratuita pentru toti clientii pensiunii.

Oferta noastra de cazare este accesibila tuturor companiilor, tinerilor casatoriti, celor care doresc sa inchirieze pensiunea pentru diferite evenimente importante.

Certificatul de Clasificare de 3 stele aprobat de Ministerul Turismului si implicarea noastra directa de fiecare zi, va dau siguranta unei cazari placute in Pensiunea Casa Boca.

Va asteptam cu drag!
Contact
Pensiunea Casa Boca
0264.423.696
0720.600.579
casabocacluj@yahoo.com
www.pensiuneaboca.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Casa Boca

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!