cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Dolj > Craiova > Garsoniera Craiova
Cautare rapida
Judet
Localitate

Garsoniera Craiova  Categorie


Garsoniera Craiova, Craiova
Localizare
Craiova, Dolj
 
Camere
Situata intr-o zona linistita a Craiovei,aceasta garsoniera in regim hotelier favorizeaza atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice.Este alcatuita dintr-o camera de zi spatioasa,confortabila,amenajata cu gust pentru a asigura linistea si relaxarea oaspetilor.Aici,aveti la dispozitie un pat matrimonial,dulap,noptiere,masuta,comoda,tv si cablu tv.Bucataria este mobilata si utilata cu frigider,aragaz,cuptor cu microunde,tacamuri si vesela.Baia este accesorizata cu uscator de par.

Tarife
100 ron/noapte/garsoniera

Conditii
Spatiu,confort,intimitate,apa calda in permanenta,posibilitatea de a va prepara singuri masa atunci cand doriti,cablu tv,parcare gratuita.
Pozitionare
garsoniera se afla situata la 15 minute de mers pe jos de centrul orasului,aproape de magazine,banci,statie de tramvai,statie de taxi,restaurante,institutii.
Contact
Telefon:0741347139 Email:tourismprestige@ymail.com
Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Garsoniera Craiova

Oferta in luna septembrie-octombrie la garsoniera Craiova In luna septembrie si octombrie,tariful de cazare este de 90 Ron/noapte/garsoniera. ...


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!