cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Constanta > Eforie Nord > Vila Rocco
Cautare rapida
Judet
Localitate

Vila Rocco  Categorie


Vila Rocco, Eforie Nord
Localizare
Eforie Nord, Constanta
 
Camere
14 camere/31 locuri.

Tarife
Preturi complete http://www.vilarocco.ro/preturi-cazare-eforie-nord

Conditii
Suntem singura vila din Eforie Nord cu locuri de joaca interioare. Avem si loc de joaca exterior. Accesul la locurile de joaca, trambulina, masa fotbal, masa tenis si masa air hockey inclus. Mai multe poze, detalii si preturi pentru toate perioadele sezonului gasiti pe vilarocco.ro.

O vacanta la mare cu multa joaca - perfecta pentru toti copiii! Veniti pentru o cura de aerosoli si joaca in septembrie. Puteti duce copiii la aerosoli dimineata si seara iar daca vremea este nefavorabila mersului pe plaja in timpul zilei puteti sa-i lasati pe cei mici la locurile de joaca din cadrul vilei.

Vila Rocco se remarca in Eforie Nord atat prin conditiile de cazare deosebite cat si prin atentia acordata modalitatilor de a petrece timpul liber, indiferent de vremea de afara:
– un loc de joaca interior de 40mp pentru copii 1- 4 ani cu o multime de jucarii adecvate varstei, cu cort, tobogan, balansoare, etc;
– un loc de joaca interior de 100mp pentru copii 5- 12 ani cu darts, masa de fotbal, masa air hockey, cos baschet, popice, mingi space hoppers, trotinete;
– un loc de joaca exterior cu leagane, balansoar, piramida catare, trambulina.
– vila moderna, noua, cu camere spatioase de 20mp.
– pozitia vilei – la intrarea in Eforie Nord dinspre Constanta, intr-o zona verde si mai putin zgomotoasa decat centrul. Suntem situati pe bulevardul principal, la 700m de mare, 500m de centru si 300m de baza de tratament Grand. Localizarea noastra exacta o gasiti pe harta Eforie Nord
– locuri de parcare fara plata in fata vilei.
– camerele au dotari peste medie: balcon, TV, pat mare king size 1,80m x 2m, aer conditionat, frigider mare, internet.
– timpul liber se poate petrece in mod placut, indiferent de vreme: terasa la parter, terasa la etajul 3 (80mp), gratar, calculator cu internet, darts, masa de tenis, echipament fitness (exercitii fizice).

Vila Rocco a fost premiata 4 ani la rand de amfostacolo.ro si Asociatia Litoral Delta Dunarii pentru raportul calitate - pret oferit! (suntem singura vila de pe litoralul romanesc cu 4 premii).
Pozitionare
La 100m de intrarea in Eforie Nord dinspre Constanta, pe bulevardul principal.700m de plaja Debarcader si 700m de plaja Steaua de Mare.
Contact
Vila Rocco, Eforie Nord, Bd Republicii Nr 9,
rezervari@vilarocco.ro, 0741031455
www.vilarocco.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Vila Rocco

sept 2017 80RON camera dubla Pentru familiile cu copii veniti la cura de aerosoli suntem locatia ideala, avand loc de joaca amenajat in interior. Suntem singura vila din Eforie Nord cu locuri de joaca interioare si avem si loc de joaca exterior (accesul la locul de joaca, trambulina, masa fotbal, masa tenis si masa air hocke ...


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!