cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Maramures > CAVNIC > Pensiunea Ana
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Ana  Categorie


Pensiunea Ana, CAVNIC
Localizare
CAVNIC, Maramures
 
Camere
un apartament, cu total 10 locuri cazare la nevoie exista posibilitatea suplimentarii cu pat pliant cu 3 dormitoare(un dormitor cu un pat matrimonial si doua cu doua paturi matrimoniale) si cate un living cu canapea neexetensibila,o terasa si o baie proprie (cu cada,ap calda curenta ) si o cabana cu doua camere cu un numar total de 5 locuri de cazare(cu 5 paturi singal)cu baie propriesi o terasa amenajata rustic.
Fiecare camera are televizor cu 50 canale de televiziune,frigider cu congelator, access spre curtea unde este gratarul, living si sufragerie cu semineu unde se serveste masa,acces la bucatarie utilata cu tot ce e necesar , gratar cuptor pentru paine, parcare proprie.

Tarife
100 lei/camera de doua persoane
reducere 50% opentru copii sub 10ani
negociabil in functie de numarul de persoane si locuri

Conditii

Pozitionare

Contact
Popescu Ana str.Diamantului nr.8
tel.0740696898,0262-295064


www.pensiuni-turistice.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Ana

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!