cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă

Vcacanta la schi


 
 
Perioada: 05.02 – 12.02.2016

Tabăra cuprinde:
- 7 nopți cazare
- pensiune completă pentru cele 7 zile
- lecții de schi (6 ore de schi/zi)
- transport pe teleschiurile Platoul Soarelui
- animație în fiecare seară
- concurs de schi unde toți participanții primesc diplome și poze

Prețul pachetului/copil cursant este de 1770 lei (cazare în cabana 3*** Platoul Soarelui) sau 1840 lei (cazare în vila 4**** Platoul Soarelui).
Prețul/adult însoțitor este de 805 lei (prețul include cazarea în cabana 3*** Platoul Soarelui și pensiune completă) sau 875 lei (prețul include cazare în vila 4**** Platoul Soarelui și pensiune completă). Dacă într-o camera un copil este însoțit de un singur adult, atunci adultul plătește 1155 lei (pentru cazare la cabana 3* Platoul Soarelui și pensiune completă) sau 1295 lei (pentru cazare la vila 4* Platoul Soarelui și pensiune completă)
Detalii:
- vârsta cursanților trebuie să fie de minim 7 ani și maximum 14 ani. Se acceptă și copiii de 5 și 6 ani doar dacă au un frate mai mare de 7 ani.
- cazarea se asigură la cabana Platoul Soarelui, în camere de 2, 3 și 4 locuri sau în vila Platoul Soarelui în camere de 2 locuri (în care se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii). Copiii sunt cazați în camere cu părinții, iar tabara presupune, de fapt, un program organizat pentru copil peste timp de zi, peste noapte copiii fiind în supravegherea părinților/persoanei însoțitoare.
- mesele se servesc la restaurantul Platoul Soarelui, restaurant ce se afla la parterul cabanei. În ziua sosirii, prima masă servită va fi prânzul, iar în ziua plecării, ultima masă servită va fi micul dejun.
- echipamentul de schi (schiuri + clăpari + bețe +cască) nu este inclus în prețul taberei. Acesta se asigură de la centrul de închirieri Platoul Soarelui contra cost (175 lei/sejur)
- orele de schi se desfașoară de regulă în intervalul 9:00 - 12:00 si 16:00 - 19:00. Aceste intervale pot fi modificate, dar se va respecta numărul de 6 ore de schi/zi. Un monitor va avea maximum 10 cursanți, iar în primele 3 zile numărul de copii dintr-o grupă poate varia ca urmare a necesității stabilirii exacte a nivelului fiecărui copil.
- în prețul taberei este inclus skipass-ul pentru toate lecțiile efectuate cu monitorul de schi.
- activitățile distractive și educative se vor desfașura cu un animator după masa de seară, atât în interiorul cabanei, cât și în exterior, în mod organizat.
Așezare: Cabana și vila unde vor fi cazați copiii sunt chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui. Astfel, câștigăm și timp, și bani prin faptul că nu trebuie să ne deplasăm până la pârtie. Și eforturile sunt mai mici pentru copii pentru că nu trebuie să care echipamentul de schi aproape deloc.
Asistența medicală este asigurată de serviciul salvamont, dar și de un medic cu care firma noastră are încheiat un contract în acest sens.
Părinții pot vedea modul în care se desfășoară lecțiile de schi accesând link-ul http://www.jurnalul.ro/webcam/straja-platoul-soarelui-219.html (cameră web ce transmite live de pe pârtia Platoul Soarelui.)
În prima zi vom face o lecție introductivă de maximum 2 ore care are ca scop testarea nivelului de cunoștințe al copiilor (această lecție este importantă mai ales pentru copiii care spun că au mai schiat) și împărțirea acestora în grupe.
În ultima zi vom organiza un concurs de schi la sfârșitul căruia fiecare participant va primi o diplomă și o poză cu el pe schiuri. La acest concurs sunt invitați toți părinții să-și susțină copiii și să-i încurajeze.
Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.
Accesul cu autoturismul până lângă cabana și vila Platoul Soarelui nu este posibil. Există o distanță de aproximativ 300 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție personal și/sau snowmobil pentru transportul bagajelor. Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie.
Înscrierile în tabără se fac prin plata unui avans de 700 lei în contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenţia Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284 sau la sediul societății din Lupeni, str. Tudor Vladimirescu bl. B1/1, jud. Hunedoara. Datorită unei negocieri cu banca BRD, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre. După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veti fi informati asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail. Restul de plată se achită în prima zi a sejurului. Avansul achitat se returnează dacă rezervarea este anulată cu cel putin 14 zile înainte de începerea sejurului. Daca anularea se efectuează cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului, atunci avansul achitat nu se returnează. La returnarea avansului se reține o taxa de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (de încasare și de returnare a avansului).
Prețurile oferite mai sus sunt valabile indiferent de numărul cursanților.

Alegerea camerelor se va face în ordinea înscrierii în tabără.

Oferta este valabilă până la epuizarea locurilor.

În cazul în care doriți să fiți informați pe viitor despre taberele pentru copii pe care le mai organizăm, vă rugăm să ne lăsați o adresă de e-mail sau un număr de telefon și vă vom ține la curent cu tot ce este nou.

Dacă doriți mai multe detalii sau mai aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Vă mulțumim!

Persoană contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro
 
Contact
Aceasta oferta speciala este valabila pentru unitatea de cazare:

Cabana Platoul Soarelui, Lupeni Lupeni - Cabana Platoul Soarelui Categorie
Zona: Hunedoara
Camere: asezată chiar la baza pârtiei de începători cu acelasi nume, la o altitudine de aproape 1400 metri. Dispune de 12 camere spațioase cu 2 locuri,
Conditii: ...