cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă

Tabere schi prescolari 2015- 2016


 
 
16.12 – 23.12.2015
14.02 – 21.02.2016
21.02 – 28.02.2016
28.02 – 06.03.2016
06.03 – 13.03.2016
Fiecare tabără cuprinde:
- 7 nopți cazare
- pensiune completă pentru cele 7 zile
- echipament de schi (schiuri, clăpari, bețe și cască)
- lecții de schi (6 ore de schi/zi)
- transport pe teleschiurile Platoul Soarelui
- animație în fiecare seară
- concurs de schi unde toți participanții primesc diplome și poze

Prețul pachetului/copil cursant pentru oricare dintre cele cinci perioade este de 1475 lei (cazare în cabana 3*** Platoul Soarelui) sau 1580 lei (cazare în vila 4**** Platoul Soarelui).
Prețul/adult însoțitor pentru oricare dintre cele cinci perioade este de 735 lei (prețul include cazarea în cabana 3*** Platoul Soarelui și pensiune completă) sau 840 lei (prețul include cazare în vila 4**** Platoul Soarelui și pensiune completă). Într-o cameră (atât în vilă cât și în cabană), doar două persoane plătesc cazarea. Astfel, dacă un copil este însoțit de ambii părinți, atunci cazarea va fi plătită doar de copil și de un părinte, cel de-al doilea părinte va beneficia de gratuitate la cazare (Cel de-al doilea părinte pătește doar 490 lei/sejur, contravaloarea mesei).
Detalii:
- vârsta cursanților trebuie să fie de minim 4 ani și maxim 8 ani.
- cazarea se asigură la cabana Platoul Soarelui, în camere de 2, 3 și 4 locuri sau în vila Platoul Soarelui în camere de 2 locuri (în care se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii). Copiii sunt cazați în camere cu părinții, iar tabara presupune, de fapt, un program organizat pentru copil peste timp de zi, peste noapte copiii fiind în supravegherea părinților/persoanei însoțitoare.
- mesele se servesc la restaurantul Platoul Soarelui, restaurant ce se afla la parterul cabanei. În ziua sosirii, prima masă servită va fi cina, iar în ziua plecării, ultima masă servită va fi prânzul.
- echipamentul de schi (schiuri + clăpari + bețe +cască) este asigurat de la centrul de închirieri Platoul Soarelui. Dacă copilul deține propriul echipament de schi, atunci prețul acestuia (70 lei) se scade din prețul total al taberei.
- orele de schi se desfașoară de regulă în intervalul 9:00 - 12:30 si 15:00 - 17:30. Aceste intervale pot fi modificate, dar se va respecta numărul de 6 ore de schi/zi.
- în prețul taberei este inclus skipass-ul pentru toate lecțiile efectuate cu monitorul de schi.
- activitățile distractive și educative se vor desfașura cu un animator după masa de seară, atât în interiorul cabanei, cât și în exterior, în mod organizat.
Așezare: Cabana și vila unde vor fi cazați copiii sunt chiar la baza pârtiei Platoul Soarelui. Astfel, câștigăm și timp, și bani prin faptul că nu trebuie să ne deplasăm până la pârtie. Și eforturile sunt mai mici pentru copii pentru că nu trebuie să care echipamentul de schi aproape deloc.
Asistența medicală este asigurată de serviciul salvamont, dar și de un medic cu care firma noastră are încheiat un contract în acest sens.
Părinții pot vedea modul în care se desfășoară lecțiile de schi accesând link-ul http://www.jurnalul.ro/webcam/straja-platoul-soarelui-219.html (cameră web ce transmite live de pe pârtia Platoul Soarelui.)
În prima zi vom face o lecție introductivă de maximum 2 ore care are ca scop testarea nivelului de cunoștințe al copiilor (această lecție este importantă mai ales pentru copiii care spun că au mai schiat) și împărțirea acestora în grupe.
În ultima zi vom organiza un concurs de schi la sfârșitul căruia fiecare participant va primi o diplomă și o poză cu el pe schiuri. La acest concurs sunt invitați toți părinții să-și susțină copiii și să-i încurajeze.
Acces: accesul din Lupeni în stațiunea Straja se poate face cu autoturismul personal (drumul este asfaltat până în stațiune), cu un autoturism închiriat (în regim de taxi), cât și cu telegondola.
Accesul cu autoturismul până lângă cabana și vila Platoul Soarelui nu este posibil. Există o distanță de aproximativ 300 metri (din dreptul cabanei Montana) care nu poate fi parcursă cu mașina, iar din acest motiv firma noatră pune la dispoziție personal și/sau snowmobil pentru transportul bagajelor. Complexul turistic Platoul Soarelui nu dispune de parcare proprie.
Înscrierile în tabără se fac prin plata unui avans de 700 lei în contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenţia Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284 sau la sediul societății din Lupeni, str. Tudor Vladimirescu bl. B1/1, jud. Hunedoara. Datorită unei negocieri cu banca BRD, clientul beneficiază de comision 0 la depunerea de numerar în contul societății noastre. După ce banii au intrat în cont, rezervarea este confirmată, iar camera păstrată. Veti fi informati asupra confirmării rezervării (primirea banilor) telefonic sau prin e-mail. Restul de plată se achită în prima zi a sejurului. Avansul achitat se returnează dacă rezervarea este anulată cu cel putin 14 zile înainte de începerea sejurului. Daca anularea se efectuează cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului, atunci avansul achitat nu se returnează. La returnarea avansului se reține o taxa de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (de încasare și de returnare a avansului).
Prețurile oferite mai sus sunt valabile indiferent de numărul cursanților.
Alegerea camerelor se va face în ordinea înscrierii în tabără.
Oferta este valabilă până la epuizarea locurilor.
În cazul în care doriți să fiți informați pe viitor despre taberele pentru copii pe care le mai organizăm, vă rugăm să ne lăsați o adresă de e-mail sau un număr de telefon și vă vom ține la curent cu tot ce este nou!
Dacă doriți mai multe detalii sau mai aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Vă mulțumim!

Persoană contact: Mihaela Dobre
Tel: 0724.887.293
E-mail: office@platoulsoarelui.ro
 
Contact
Aceasta oferta speciala este valabila pentru unitatea de cazare:

Cabana Platoul Soarelui, Lupeni Lupeni - Cabana Platoul Soarelui Categorie
Zona: Hunedoara
Camere: asezată chiar la baza pârtiei de începători cu acelasi nume, la o altitudine de aproape 1400 metri. Dispune de 12 camere spațioase cu 2 locuri,
Conditii: ...