cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Timis > Timisoara > Pensiunea Nora
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Nora * * *


Pensiunea Nora
Pensiunea Nora

Pensiunea Nora
Pensiunea Nora

Pensiunea Nora
  
Localizare
Timisoara, Timis
 
Camere
Pensiunea dispune de un total de 23 de locuri de cazare dispuse astfel: 1 camera single, 9 camere duble si 2 camere matrimoniale.

Pensiunea Nora ofera clientilor sai un pachet promotional pentru week-end:
Camera single-135 Ron; camera dubla- 180 ron.Tarife
Camera single:150 lei/noapte
Camera dubla: 200 lei/noapte

Weekend:
Camera single-135 Ron; camera dubla- 180 ron.


Conditii
La dispozitia dumneavoastră se află un număr de 12 camere dedicate nefumătorilor, dintre care 1 cameră single, 5 camere duble şi 6 camere matrimoniale, fiecare dotată cu aer condiţionat, aport de aer proaspăt purificat şi umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, seif, minibar. Tariful pentru camera single este de 135 lei, iar pentru camera dublă este de 170 lei,micul dejun si taxa hoteliera fiind incluse in pret. La sfarsit de saptamana avem un tarif special, redus cu 10% fata de tariful standard. În funcţie de numărul de camere solicitate şi perioada şederii, tarifele se pot negocia.

Un serviciu de care puteti beneficia cu gratuitate este parcarea subterana pazita din dotare.

Restaurantul, cu o capacitate de 90 de locuri vă oferă un climat confortabil şi elegant, iar maeştrii bucătari vă vor încânta gusturile cu savuroasele preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu cele mai fine băuturi, oferindu-vă astfel o experienţă unică.

Salonul cu o capacitate de 140 de locuri, poate fi inchiriat pentru ocazii speciale precum: nunţi, botezuri, zile de naştere, revelioane, petreceri diverse etc. Dotarea salonului cu videoproiector permite susţinerea diferitelor conferinţe sau sesiuni de team-building.

Având o capacitate de 160 de locuri, grădina de vară vă permite să vă bucuraţi alături de prieteni de o ambianţă răcoroasă, oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodată, preparate la grill sau la proţap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziţie foişorul cu o capacitate de 30 de locuri.


Pozitionare
Adresa: Str. Dambovita, nr. 40

Pozitionata la aproximativ 5-10 minute de centrul orasului. Usor accesibila atat cu masina personala, cat si cu mai multe mijloace de transport in comun (tramvaiele 7,9,2 si autobuzele 33, E1 si E33).

Contact
tel. 0256.218.204; 0752.241.206
fax. 0256.218.209
mail: office@pensiuneanora.ro


www.pensiuneanora.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Nora

oferta tarif fara mic-dejun Pentru clientii care prefera cazare fara mic-dejun, tariful/ camera single este de 130 lei iar pentru camera double 170 de lei ...
oferta de weekend In weekend, tariful pentru camera single este 135, iar pentru camera dubla 180. ...Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice