cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Bacau > Sarata > Baza tratament
Cautare rapida
Judet
Localitate

Baza tratament


Baza tratament
Baza tratament

Baza tratament
Baza tratament

Baza tratament
Baza tratament   
  
Localizare
Sarata, Bacau
 
Camere
Este unul dintre acele locuri, extrem de puţine în zona Bacăului, în care poţi face o baie în apă sărată cu scop terapeutic şi nu numai, poţi sta la plajă sau te poţi ascunde la umbra terasei, la un mic, o friptură şi un suc sau o bere fără alcool. Sărata Băi este, în fapt, un parteneriat public-privat, un model de reuşită în care orgoliile nu îşi au locul, ci doar determinarea de a face ceva util, mai exact, de a îmbina utilul cu plăcutul.
Taxa de intrare este una modică, 12 lei, cu mult sub ceea ce se practică în alte asemenea unităţi, tocmai pentru a oferi posibilitatea cât mai multor băcăuani şi nu numai să se bucure de proprietăţile terapeutice ale apei saline. La Sărata Băi se efectuează tratamente, în baza unei recomandări de la medicul de familie şi, tot la acest capitol, trebuie să facem precizarea că există, de dimineaţă până la ora 15, zi de zi, asistenţă medicală pentru orice eventuale probleme apărute.
Printre tentaţiile cu care clienţii sunt „ademeniţi” se regăsesc cele două piscine cu apă sărată, cu o concetraţie salină extrem de ridicată şi, totodată, de benefică precum şi două jacuzzi, de asemenea, pline cu apă sărată. Pentru cei care vor să rămână peste noapte, trebuie să spunem că o cameră cu două paturi poate fi închiriată cu suma de 40 de lei. Amintim totodată că, în momentul în care o persoană achită taxa de 12 lei, aceasta primeşte gratuit, spre folosirea pe toată perioada şederii, un şezlong.
Cu alte cuvinte, toate facilităţile pentru a te bucura de o zi sau chiar mai multe de relaxare şi de binefacere. Pentru cei care ar fi tentaţi să vină cu mâncare de acasă, îi anunţăm că nu au de ce să aibă astfel de gânduri, întrucât la Sărata Băi există o terasă restaurant unde poţi servi aproape orice fel de preparate la grătar, la preţuri care sfidează orice concurenţă, şi, tot la aceeaşi categorie de preţuri se încadrează şi băuturile răcoritoare. Aşadar, încă un motiv pentru a alege Sărata Băi şi nu o altă locaţie pentru petrecerea timpului liber.
Nu vom încheia fără a vă informa că, la Sărata Băi, a fost amenajată şi o popicărie, pentru ca timpul să pară mai scurt şi, de asemenea, două mese pentru tenis de masă şi una de biliard. Dacă mai punem la calcul şi pavelele, asfaltul turnat, curăţenia, igienizarea etc. vom înţelege de ce această locaţie trebuie vizitată fără ezitare.


Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
0744527156

http://bazatratamentbalnear.ro/
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Baza tratament

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice