cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Timis > Timisoara > Hotel Timisoara
Cautare rapida
Judet
Localitate

Hotel Timisoara * * * *


Hotel Timisoara
Hotel Timisoara

Hotel Timisoara
Hotel Timisoara

Hotel Timisoara
  
Localizare
Timisoara, Timis
 
Camere
Cele 150 de camere single, double si apartamente decorate in tonuri variate va asigura o sedere placuta, fiind dotate cu telefon, aer conditionat, cablu TV, televizor LCD, uscator de par, halate de baie, minibar, seif, internet gratuit.
Restaurant Opera de la Hotel Timisoara este unul dintre cele mai cunoscute restaurante in Timisoara. Fiecare masa servita constituie sunt prilej de a descoperi rafinamentul culinar al unei bucatarii deosebite. Salonul restaurant are o capacitate de 100 de locuri, iar vara deschidem terasa cocheta, de 50 de locuri. In fiecare saptamana, organizam seri culinare exotice, cu specific japonez si indian.
Centrul de conferinţe impresioneaza prin dotari si modularitate. Capacitatea celor cinci sali variaza de la 24 la 300 de locuri. Ideal pentru orice eveniment, Hotel Timisoara gazduieste intalniri de afaceri, conferinte, workshops, simpozioane si receptii.
Asiguram si alte servicii precum : transfer aeroport – hotel, asistenta ghid pentru transferuri , turul orasului cu cei mai buni ghizi autorizati in functie de cererea turistilor. Hotelul este prevazut cu o parcare de 70 locuri, supravegheata video 24h/zi.


Tarife


Conditii
Hotel Timisoara -confort si rafinament in centrul Timisoarei

Prin prezenta sa in plin centrul cultural si istoric al Timisoarei, hotelul aduce intreg confortul si rafinamentul impus de standardele categoriei.

Pozitionare
In centru Timisoarei.
Strada Marasesti, nr 1-3, Timisoara


Contact
Telefon: 0256 498852

e-mail : office@hoteltimisoara.ro

www.hoteltimisoara.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Hotel Timisoara

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice