cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Bucuresti > Bucuresti > Hotel Trianon
Cautare rapida
Judet
Localitate

Hotel Trianon * * *


Hotel Trianon
Hotel Trianon

Hotel Trianon
Hotel Trianon

Hotel Trianon
  
Localizare
Bucuresti, Bucuresti
 
Camere
4 Standard Twin Room
18 Standard Queen Room
2 Superior Double Room
2 Suite Room

Tarife
Camera Standard Twin Room - de la - 45 Euro
Camera Standard Queen Room - de la - 47 Euro
Camera Superior Double Room - de la - 57 Euro
Apartament Suite Room - de la - 77 Euro

Conditii
Un adevărat refugiu pentru relaxare, “Café de la Joie”, restaurant-bistro şi bar cu specific internaţional şi românesc, este locul potrivit pentru o călătorie gastronomică. Restaurantul vă stă la dispoziţie cu servicii de mic dejun, catering şi evenimente. Terasa Hotelului Trianon completează atmosfera sa elegantă, iar sala de conferinţă este ideală pentru întâlniri de afaceri şi evenimente private. Consultaţi gama de oferte si servicii propusă de Hotelul Trianon : oferte speciale de turism de sejur în weekend, reduceri de preţuri la cazarea online, cazare prin cerere de rezervare camere de hotel, discounturi pentru cazarea tip last minute şi rezervarea online, hartă de acces şi localizare de la aeroport la hotel, informaţii rapide despre locaţie hotel, informaţii on line despre cazare, care sunt obiectivele turistice şi locurile de vizitat în România şi diverse alte facilitaţi.

Pozitionare
De la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu
Troleibuz/Autobuz : 131, 335, 148, 112, 301
Tramvai : 5
Expres : 783
Metrou : Magistrala M2 IMGB – Pipera – Staţia Aurel Vlaicu
Tren : Metroul până la Piaţa Victoriei apoi cu ajutorul liniei RATB Expres 783. Staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii au conexiune directă cu Gara de Nord.

De la Aeroportul Internaţional Bucureşti Otopeni Henri Coandă
Expres : 783 şi 780
Trenurile Expres Henri Coandă : Realizează conexiunea între Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă şi Gara de Nord. Transferul călătorilor între staţia CFR “P.O.Aeroport” (Punct Oprire Aeroport) şi terminalele de pasageri ale aeroportului se realizează cu autobuze care circulă după un program sincronizat cu mersul trenurilor iar pentru îmbarcare autobuzele staţionează în faţa Terminalului Sosiri.
Din Nord
Venind dinspre Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu sau dinspre Aeroportul Internaţional Bucureşti Otopeni Henri Coandă mergeţi în direcţia City Center, continuaţi pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi urmaţi Şoseaua Kiseleff spre Piaţa Victoriei. La sensul giratoriu o luaţi spre Piaţa Arcul De Triumf, continuaţi pe Calea Victoriei şi apoi pe Bulevardul Regina Elisabeta. Viraţi la dreapta pe Bulevardul Schitu Măgureanu şi uşor stânga pe Strada Grigore Cobălcescu.

Din Sud
Venind dinspre oraşul Giurgiu, o luaţi pe Şoseaua Giurgiului, intraţi pe Şoseaua de Centură, continuaţi pe Şoseaua Olteniţei, apoi pe Calea Şerban Voda. Viraţi la stânga pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intraţi pe Bulevardul Ion C. Brătianu şi la sensul giratoriu intraţi spre Bulevardul Regina Elisabeta. Viraţi dreapta pe Bulevardul Schitu Măgureanu şi apoi la stânga pe Strada Grigore Cobăcescu.

Din Est
Venind dinspre Constantă, treceţi prin Cernavoda şi o luaţi spre Feteşti pe autostradă. Treceţi prin Lehliu-Gară şi intraţi în Bucureşti prin Şoseaua Catelu. O luaţi pe Bulevardul Theodor Pallady, continuaţi pe Bulevardul Camil Ressu şi apoi pe Bulevardul Unirii. Continuaţi pe Splaiul Independenţei, apoi viraţi dreapta la Bulevardul Schitu Măgureanu şi uşor la stânga pe Strada Grigore Cobălcescu.

Din Vest
Venind dinspre Piteşti, o luaţi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti până ajungeţi în Bucureşti. Intraţi prin Bulevardul Iuliu Maniu, continuaţi pe Şoseaua Cotroceni, apoi pe Strada Ştirbei Voda. Intraţi pe Strada Grigore Cobălcescu.

Contact
office@hoteltrianon.ro
021 311 4927, 021 311 4928, 037 403 02 55
webmaster@hoteltrianon.ro

http://www.hoteltrianon.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Hotel Trianon

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice