cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile
 
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Inscriere ofertă
Home > Bacau > Targu Ocna > Complex Turistic "Creanga"
Cautare rapida
Judet
Localitate

Complex Turistic "Creanga" * * *


Complex Turistic
Complex Turistic

  
Localizare
Targu Ocna, Bacau
 
Camere
Complex turistic Creanga- Izvor de Sanatate, din Inima Naturii
Situat în statiunea balneoclimaterică Tg. Ocna, la 2 pasi de binecunoscuta Salina Tg.Ocna, Complexul Turistic Creangă oferă oaspeţilor săi un prilej de relaxare, asigurând cazare în spaţii ample, generoase, mâncăruri pregătite tradiţional şi servite cu grijă de un personal calificat, dar şi numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber precum: pescuit sportiv, saună, piscină, jacuzzi, calarie, tenis de câmp, tenis de masă, biliard etc.
Principala atractie turistica din zona este Salina Tg. Ocna. Cel mai curat şi sănătos aer terestru este aerul salinelor, datorită proprietăţilor lui aseptice şi bactericide. Prin inhalarea aerosolilor săraţi se îmbunătăţeşte activitatea căilor respiratorii, începând cu cavitatea nazală şi terminând cu ultima alveolă pulmonară. Numerosi oaspeti ne trec pragul pentru a fi cat mai aproape de Salina , iar in timpul liber pentru a se bucura de clipe de liniste in cadrul centrului de agrement Creanga.
Complex Creanga foloseste de asemenea proprietatile acestui Diamnat brut- Sarea si pe timp de vara pune la dispozitia clientilor o Piscina cu Apa Sarata. Aceste bai cu apa sarata sunt un remediu bun pentru persoanele care sufera de oboseala sau stres. Specialistii spun ca tratamentul da roade si in cazul reumaticilor, respectiv in cel al varstnicilor si al pacientilor cu probleme musculare ori osoase.
Complexul cuprinde atat Pensiunea „Casa Creanga”, cat si noul Sat de vacanta Creanga, situat la nu mai mult de 400 m distanta. In cadrul acestuia va putem oferi cabane cu 8-10 locuri dotate cu bucatarie proprie, camere duble in vila de 4**** „Apus de Soare”, casute cu baie proprie, teren de mini fotbal si tenis, echitatie, piscine cu apa dulce si apa sarata, pescuit sportiv, salon cu pana la 100 locuri, focuri de tabara, berbecuti la protap si multe alte activitati ce va vor face sederea mai frumoasa.
Prezenta salilor de conferinta din cadrul complexului faciliteaza de asemenea si organizarea unor activitati de tip team building.
Pentru mai multe informatii vizitati web site ul official: www.casacreanga.ro , contactati-ne telefonic: 0234/341795; 0744605870 sau prin email: casacreanga@yahoo.com
Tarife


Conditii


Pozitionare


Contact
0234/341795; 0744605870
casacreanga@yahoo.com

www.casacreanga.ro
  Solicita o informatie! Trimite un mesaj pentru administratorul unitatii de cazare!
 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Complex Turistic "Creanga"

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabilaOferte de cazare in cele mai cautate zone turistice