cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Brasov > Predeal > COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****
Cautare rapida
Judet
Localitate

COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****  Categorie


COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****, Predeal COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY**** COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****
COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY**** COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****
  COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****       COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****       COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****       COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****
Localizare
Predeal, Brasov
 
Camere
OFERTE DE CRACIUN SI REVELION
PACHETUL DE CRACIUN

Vă invitam sa petreceti CRACIUNUL la munte .
COMPLEXUL PANORAMIC HOLIDAY ****, lanseaza invitaţia de a petrece Craciunul in staţiunea Predeal. Va propunem urmatorul pachet de servicii :
Perioada : 21 - 26 Decembrie 2008
Cazare 5 nopţi cu mic dejun ( bufet suedez ) - intre orele 08:30 -10:30 Masă de Craciun cu meniu complet - incepand cu orele 14:00 . Primirea Colindatorilor in ajunul Craciunului. Vin si tuica fiarta in jurul focului de tabara, pe 24 Decembrie.
Tarifele pentru pachetul de servicii ( pret pe camera pentru 2 persoane) pus la dispoziţia dumneavoastra in perioada mai sus menţionată sunt următoarele :
4* - VILELE PIATRA MARE SI POSTAVARUL
CAMERA DUBLA -- 1.050 Lei/2 pers./pachet
CAMERA DUBLA „ EXCLUSIV „ -- 1.150 Lei/2 pers./pachet
APARTAMENT -- 1.250 Lei/2 pers./pachet
3* - VILA CIOPLEA
CAMERA DUBLA -- 950 Lei/2 pers./pachet
CAMERA SINGLE ( IN REGIM DE DUBLA ) -- 850 Lei/2 pers./pachet
Tarifele includ T.V.A. şi taxa de statiune. - Prelungirea sejurului se va face la pretul de receptie, conform ofertei generale , in limita locurilor disponibile, odata cu rezervarea pachetului.
- Copii pana la 14 ani, au gratuitate la serviciile de cazare, in camerele duble, duble „ Exclusiv” si apartamente impreuna cu parintii, iar tariful mesei de Craciun este de 50 Lei. Va rugam sa aveti certificatul de nastere al copiilor.
- Pentru a treia persoana adulta, cazata in camera dubla „ Exclusiv „ sau apartament, se plateste 30% din pretul acesteia, iar tariful mesei de Craciun este de 150 Lei.
- In camerele duble, se pot caza maxim 2 persoane adulte si uncopil. - In camerele duble „Exclusiv„ , se pot caza maxim 3 persoane adulte.
- In apartamente, se pot caza maxim 4 persoane adulte.
- Odata cu rezervarea pachetului, se rezerva si locurile suplimentare pentru masa de Craciun, atat pentru copii cat si pentru adulti.
- Cazarea se face incepand cu orele 15:00 pe 28 Ianuarie 2008.
- Rezervarea se face cu comanda ferma si se achita un avans de 50% din valoarea pachetului, in momentul efectuarii rezervării, diferenţa de 50% se va achita până in data de 01 Decembrie 2008. Ulterior acestei date, rezervarile se fac doar pe baza platii integrale a pachetului.
- In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la data stabilita, avansul se va pierde integral, iar rezervarea se anuleaza.
- Plata serviciilor, se poate face cu numerar, la recepţia complexului, prin mandat poştal ( on-line ) sau prin virament bancar, in urmatorul cont :
RO82BSEA0300000060000488 - EMPORIKI BANK,, suc. Constanta pentru SC OFFICE TRADING SRL, Constanta.

PACHETUL DE REVELION

Vă invitam sa petreceti REVELIONUL la munte .
COMPLEXUL PANORAMIC HOLIDAY ****, lanseaza invitaţia de a petrece Revelionul in staţiunea Predeal. Va propunem urmatorul pachet de servicii :
Perioada : 28 Decembrie 2008 – 02 Ianuarie 2009
Cazare 5 nopţi cu mic dejun ( bufet suedez ) - intre orele 08:30 -10:30 Masă de Revelion cu meniu complet - incepand cu orele 19:00 Vin si tuica fiarta in jurul focului de tabara, pe 01 Ianuarie 2009
Tarifele pentru pachetul de servicii ( pret pe camera pentru 2 persoane) pus la dispoziţia dumneavoastra in perioada mai sus menţionată sunt următoarele :
4* - VILELE PIATRA MARE SI POSTAVARUL
CAMERA DUBLA -- 2.950 Lei/2 pers./pachet
CAMERA DUBLA „ EXCLUSIV „ -- 3.100 Lei/2 pers./pachet
APARTAMENT -- 3.300 Lei/2 pers./pachet
3* - VILA CIOPLEA
CAMERA DUBLA -- 2.700 Lei/2 pers./pachet
CAMERA SINGLE ( REGIM DE DUBLA ) -- 2.500 Lei/2 pers./pachet
Tarifele includ T.V.A. şi taxa de statiune .
Pentru agenţiile de turism se ofera comision 10 % din pretul pachetului .
- Prelungirea sejurului se va face la pretul de receptie, conform ofertei generale , in limita locurilor disponibile, odata cu rezervarea pachetului.

- Copii pana la 14 ani, au gratuitate la serviciile de cazare, in camerele duble, duble „ Exclusiv” si apartamente impreuna cu parintii, iar tariful mesei de Revelion este de 160 Lei./copil. Va rugam sa aveti certificatul de nastere al copiilor.
- Pentru a treia persoana adulta, cazata in camera dubla „ Exclusiv „ sau a treia si a patra in apartament, se plateste 30% din pretul acesteia, iar tariful mesei de Revelion este de 360 Lei./pers.
- In camerele duble, se pot caza maxim 2 persoane adulte si uncopil. - In camerele duble „Exclusiv„ , se pot caza maxim 3 persoane adulte.
- In apartamente, se pot caza maxim 4 persoane adulte.
- Odata cu rezervarea pachetului, se rezerva si locurile suplimentare pentru masa de Revelion, atat pentru copii cat si pentru adulti.
- Cazarea se face incepand cu orele 15:00 pe 28 Decembrie 2008.
- Rezervarea se face cu comanda ferma si se achita un avans de 50% din valoarea pachetului, in momentul efectuarii rezervării, diferenţa de 50% se va achita până in data de 01. Decembrie 2008. Ulterior acestei date, rezervarile se fac doar pe baza platii integrale a pachetului.
- In cazul platii avansului si anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la data stabilita, avansul se va pierde integral, iar rezervarea se anuleaza.
- Plata serviciilor, se poate face cu numerar, la recepţia complexului, prin mandat poştal ( on-line ) sau prin virament bancar, in urmatorul cont :
RO82BSEA0300000060000488 - EMPORIKI BANK,, suc. Constanta pentru SC OFFICE TRADING SRL, Constanta.Tarife
VILELE ; PIATRA MARE SI POSTAVRUL 4*
CAM. SG. : 120 LEI/ZI CU MIC DEJUN INCLUS
CAM. DB. : 150 LEI/ZI CU M.D. INCLUS/CAM.
CAM. DB. DUPLEX : 160 LEI/ZI CU M.D. INCL.
APT. DUPLEX : 180 LEI/ZI CU M.D. INCLUS/CAM.

VILA CIOPLEA 3*
CAM. SG. : 105 LEI/ZI CU M.D. INCLUS
CAM. DB. : 120 LEI/ZI CU M.D. INCLUS

Conditii

Pozitionare
Asezat in una din cele mai exclusiviste si frumoase zone din Predeal, pe muntele Cioplea, aproape de Clubul Office dar si de partia Clabucet. Beneficiaza de unul din cele mai mari domenii turistice din statiune, incluzand un gazon de joaca, un loc de joaca pentru copii si un parc natural la marginea padurii, cu o panorama de invidiat asupra masivelor Piatra Mare si Postavarul.
Ofera doua terase in mijlocul naturii, gratar, protap, foisor si parcare pazita in incinta
Contact
mihai@panoramic-holiday.ro
Tel : 0268-455.700
Fax: 0268-455.700
Mob: 0727-789.990
www.panoramic-holiday.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare COMPLEX PANORAMIC HOLIDAY****

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!