cauta-cazare.ro Cazare pensiuni turistice, vile, hoteluri Oferte de cazare la pensiuni, vile, hoteluri in Romania. Cazare la munte, agroturism
Home  |  Download  |  Fotografii  |  Contact  |  Inscriere ofertă
    Home > Valcea > Horezu > Pensiunea Dana
Cautare rapida
Judet
Localitate

Pensiunea Dana  Categorie


Pensiunea Dana, Horezu Pensiunea Dana, Foisor Pensiunea Dana, Salon
Pensiunea Dana, Camera Pensiunea Dana, Olarit
Localizare
Horezu, Valcea
 
Camere
9 camere

Tarife
100 lei cameradubla /noapte
120 lei camera tripla/noapte

Conditii
Pensiunea Dana, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend - ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele.
Va oferim cazare în 8 camere duble si 1 camera tripla dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda si rece permanenta.

        Dispunem de un living cu capacitate de 20 de persoane, ideal pentru a lua masa într-un cadru intim si agreabil, viziona emisiuni TV sau pentru a va relaxa (sah, table, rummy).
        Terasa ofera un cadru intim înconjurat de verdeata iar in cele 2 pavilioane de gradina se poate servi masa, si se pot organiza petreceri cu gratar in aer liber.

Pozitionare
Pentru a ajunge la Horezu, venind dinspre Bucuresti, Ramnicu Valcea este o destinatie obligatorie.
De aici, pe linia de centura a orasului, urmand indicatorul de Targu Jiu, se ajunge in soseaua principala care duce la Horezu. Horezu se afla pe DN67 la 45 de km dintre Ramnicu Valcea si 67 km Targu Jiu.

Contact
Str. Olari nr. 15, Horezu, jud. Valcea.
tel. 0723978255; 0250860113;

e-mail; contact@pensiuneadana.ro
www.pensiuneadana.ro Mesaj pentru administratorul unitatii de cazare
 


 
 

Oferte speciale ale unitatii de cazare Pensiunea Dana

In acest moment nu exista nici-o oferta speciala valabila


Oferte de cazare in cele mai cautate zone turistice

Home  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Parteneri  |  Contact

Copyright 2006 www.cauta-cazare.ro.


Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare localitatilor si zonelor turistice apartin www.cauta-cazare.ro. Drepturile pentru imaginile si textele de prezentare ale unitatilor de cazare pot apartine, dupa caz, autorilor lor.

Precizare: cauta-cazare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile furnizate de catre autorii informatiilor de prezentare a unitatilor de cazare. Va rugam verificati corectitudinea informatiilor la telefoanele sau adresele de email furnizate de catre acestia!